Dienoraštis
Alfas Redogrelis 2010-04-15 00:20:03
Vertink:
Balandžio 30

Paskutinė mėnesio diena, laikas permainoms. Atleidau iš darbo pusę mūsų portalo redaktorių, nes jau visai suįžulėjo... Nerašo, nedirba, neklauso. Kur tai matyta?! Taigi nuo šiol be darbo lieka Rezyndorkas Kologebas, technologijų ekspertas atseit, ir Sekgobas Fartovuzas, eismo naujienų specialistas, atsiprašant. Kol neatsiras padoresnių autorių, viską perimsiu aš. Taip pat tikriausiai teks ieškoti akcininkų šiam portalui.

Balandžio 26

Dienos bėga ristele, laikas vadelioja, aš sėdžiu vežime. Pasakau, kur sukti, kada sustoti. Neblogai. reiks su kuo nors palenktyniauti.

Balandžio 22

Viskas nurimsta. Darbas tik nerimsta. Pasiilgo mano darbščios rankos. Jau tris dienas nesimatėm. Gaila man jo, taip prisirišęs prie manęs. Vargšas. Gerai, kad aš esu. Ir jam gerai, ir man visai nieko.

Balandžio 19

Darbas spėja paskui mano rankas, laikas kartais atsilieka, mūsų trijulė gerai susidirbusi. Darbas be laiko nepadaromas, o be manęs - tuo labiau. Taigi aš esu svarbiausias. Darbas paskutinėje vietoje. Antras lieka laikas. Viskas pagal logiką.

Balandžio 16

Kai einu miegoti, visada užsimerkiu. Miegas ateina per pusnis, šlapiom šaltom kojom į pasąmonę. Mintys praranda savo galią, tampa paprastais smegenų pėsčiaisiais. Naktiniai greičio viršytojai išlenda iš rievių. Ramus miegas. Kaistanti pagalvė.

Balandžio 15

Diena iš gerųjų. Sniego nedaug, saulė švietė. Vanduo, tekantis vanduo, pats teku vandenyje... Ir tik saulė šviečia, merginos kviečia... Bet rytoj kieme talka, reikia turėti kastuvą, grėblį, kibirą... Nieko neturiu. Šupfelį tik. Mažą šupfeliuką. Bet nuotaika vis tiek gera. Neperkraunam.

Balandžio 14

Mane vėl persekiojo pasąmonės vaizdiniai, tarsi miegočiau užmerktomis akimis... Tinklainės raibuliai plaukė pro šalį iš vieno obuolio į kitą, mintys vijosi juos, bet niekaip pavyti negalėjo. Staiga kažkas užleido trankią muziką. Prisiverčiau atsibusti ir išjungti. Sapno tąsa suteikė visurpultį. Juo ir išjungiau. O darbas praėjo normaliai, tik labai vėlavo į mano darbingumo laikotarpį.
urbbiz 2010-05-05 18:17:21
tai nauju priimk
Alfis 2010-05-06 10:42:33
Ieškom, bet dabar darbo rinkoj tikra krizė... Niekas nesikreipia..
Vardas:
Komentaras:
Atsiprašome, šiandien frazės nėra...
Kokio stoto jūs save laikote?
© Atvirkštinis pasiūlymas 2007-2010